pátek 3. února 2017

Sorry jako...

ale už tak snad máme v politice dost hovad.


Aktuálně řešená kauza ohledně Babišových nezdaněných příjmů a majetku vede opět k široké rozpravě o tom, jak tu je všechno špatně. Zeman je vůl, Sobotka loutka, Chovanec nemyslící idiot a Babiš zloděj.
Myslím, že je načase si přiznat, že ne vždy všechno klape tak jak má. Ale ne vždy je taky všechno špatně. Sorry jako, ale myslím, že ne všechno, co Babiš udělal, je na žalobu za velezradu. Spousta jeho kroků byla mířena správným směrem a dopadla na úrodnou půdu, jiné třeba nedopadly, ale nebyly myšleny zle.
Dokonce nemusíme pro horší příklad ministra financí chodit tak daleko, jak si možná myslíte. Vzpomeňte si, jak se nadávalo na Kalouska.
Ostatně můj názor zní, že Česká televize se stává bulvárem nízké kvality a strká nos skutečně tam, kam nemá. Je jen na Babišovi a je to jeho rozhodnutí, jak se zachová vůči otázce od ČT.

Prezident se k Andrejovým podpásovým machinacím nevyjadřuje. Proč taky? Nenapadá ho, neškodí mu, na rozdíl například od premiéra, že...
Z historie i aktuálního dění víme, že Zeman se zaměřuje výhradně na své nepřátele, za které považuje všechny ty, kdo ho nemají rádi a nebojí se to říct. Možná proto se tak rád nechává obskakovat svými patolízaly, věrnými panoši a zkorumpovanými rádci.
Doufejme, že si Fenclovu zabijačku užil a konečně si vyslechl to, co tak moc chtěl slyšet - že má kandidovat na post prezidenta ještě jednou! A kdyby mu to chvalořečení náhodou nestačilo, samozřejmě se bude radit i s vysokými hlavami z prezidentské kanceláře. Tedy... "radit"... spíš poslouchat žvásty o své dokonalosti a škodě, která by přišla, kdyby nebyl prezident na další období. A kdyby ani to nakonec nestačilo, svolá své podržtašky z aktuální politické scény. A nakonec se nechá slyšet v zájmu věci, o které se rozhodl už dávno. Že má kandidovat.

Prosím, lidé...
buďme rozumní a nečerněme si myšlenky z černých médií. Občas trochu vzpomeňme na světlé stránky věci. Ale nebuďme voli, co vidí světlo tam, kde není.


Žádné komentáře:

Okomentovat